K-kullen

Dag 60

Sin förra kull födde Cilla på dag 60, den förra igen på dag 62. Idag är det dag 60 för den här kullen men det här dygnet kommer det inga valpar. Cilla är hur pigg som helst. Äter sina portioner och lite till. Hon älskar att jaga lämlar, svansen går som en elvisp. Det syns inte på bildern men ni kan se att vi har det bra.

DSC02000 DSC02003 DSC02007 DSC02011

 

 

 

 

Jag måste lägga in en bild med lite höststämmning. Jag tycker bäst om sommaren men såna här dagar är ok dom också.

DSC02014

Jag har förberett i sovrummet med saker som kan vara bra att ha under valpningen. Jag har skrivit ner telefon nummret till veterinären, även om jag kan det nu så kan det vara bortglömt i en stressig situation. Det tar bara en kvart till veterinärstationen som har jour alla dagar dygnet runt. Det känns tryggt.