Q-kullen

Dom här två hundarna tycker verkligen om varandra

Ilona började sitt löp den 8 maj och jag hade bestämt att para henne med min egen hane, Moltas. Ilona är fyra år och ganska bestämd av sig och Moltas ung och ingen av dom har parat förut. Tisdagen den 20 maj åkte jag och hämtade Moltas men Ilona var fortfarande lika arg på min hane, Barrak, här hemma. Barrak försökte komma nära och nosa men Ilona visade alla tänderna och morrade. När jag släppte in Moltas till Ilona var jag beredd på att snabbt ta ut honom igen, men Moltas åkte inte på stryk. Ilona tyckte han var så stilig så. Efter tio minuter så parades dom. Och så höll dom på i en hel vecka tills jag tyckte att nu får det vara nog. Måndag den 26 maj körde jag hem Moltas till Gunilla i Sveg där han bor. Nu hoppas vi på ett gäng fina friska valpar till slutet av juli.
DSC_0812 - Kopia DSC_0828 DSC_0831 DSC_0837

 

 

 

Idag är Ilona på dag 50 i sin dräktighet, om man räknar från sista dagen dom parade sig. Hon är helt klart dräktig. Hon har blivit stor runt om, matglad som hon är. På bilden av ryggarna är det min grova tik Cilla som är den smalare.

DSC_0379 DSC_0381