K-kullen

Finns det några valpar?

Nu har halva tiden gått. Det är 31 dagar sedan Cilla och Alve parades. Cilla mår bara bra, inget illamående och bra aptit har hon alltid. Här ligger hon på en av sina favoritplatser som den drottning hon är, lite högre än dom andra hundarna.

DSC01841 DSC01901 DSC01898

 

 

 

 

Jag kan inte säkert säga att hon bär på några valpar men jag kan ana i hennes ögon att hon bär på en hemlighet som om hon säger-jag vet jag men inte du. Hennes jag-vill-ha-mat blick har blivit intensivare och hon tigger av alla som kommer och då får dom passa fingrarna för hon vill ha det fort. Vi har mycket smågnagare och lämlar här i år och det är jättekul för hundarna att jaga dom. Cilla äter upp sin fångst. Det tycker jag inte gör något när bytet är färskt, men nu äter hon även upp dom döda, ruttna som hon hittar efter stigarna. Ju snabbar jag försöker ta ifrån henne det ju fortare sväljer hon ner det. Hennes mage ser ut att klara det men jag försöker i alla fall förhindra att hon äter dom ruttna.

DSC01904

 

 

 

 

Bilden från sidan blev inte så bra men visst kan man väl se en mage eller är det bara jag som så gärna vill att den ska vara där.