N och O kullen

O-kullen tre veckor

Nu har Jawas valpar också smakat annan mat än sin mammas mjölk. När jag hade min första valpkull fick dom fast kokad kornmjölsgröt med ljummen sötad komjölk och benmjöl som köptes på apoteket och det blev friska fina valpar av dom också. Men det är ett halvt sekel sedan och valparnas första mat har ändrats många gånger sedan dess. Nu får mina valpar uppblött Pro Plan puppy sensitiv med lax och ris direkt från början.

003 004 007

 

 

 

 

Bordskick finns inte, valparna kan sitta i en kopp och äta i den andra. Först gångerna är jag inte så noga med att valparna bara äter i sin kopp. Det viktiga nu är att alla har smakat. Sen kommer mamma Jawa in och grovstädar så kommer jag efter med skurhinken.

O-kullens treveckors bilder.

Hane
Hane
Hane
Hane
Tik
Tik
Tik
Tik
Hane
Hane