Q-kullen

Sista natten tillsammans

Nu har jag gjort vad jag kan för valparna och ansvaret går över på deras nya ägare. Fast helt utan ansvar blir jag ju aldrig och jag hoppas på fortsatt bra kontakt. Jag är inte alls orolig, för dom kommer båda två till mycket bra hem. Imorgon åker Grimm till Skellefteå och nästa dag reser Queen till Sveg. Lite bilder från våra små promenader i måndags. Mormor Cilla går med som stöd och trygghet. Gå i koppel går ganska bra men trafiken är dom fortfarande lite misstänksam mot.

DSC_0726 DSC 0721-150x84 DSC_0733 DSC_0737
Queen Qing (Grimm)

Idag onsdag blir valparna 8 veckor och börjar bli små hundar. Dom sover inte längre tillsammans med sin mamma men diar någon gång under dagen. Vi har fint väder idag och hundarna slappar i skuggan och så tar sig valparna en liten slurk mjölk, kanske den sista.
DSC_0529 DSC_0524 DSC_0519 DSC_0535