M-kullen

Två veckor

Här är allt fortfarand bara lugnt. Valparna äter och sover. Den här kullen vara sena att öppna sina ögon, jämfört med mina tidigare kullar. Först igår fick dom små springor till ögon. Nu är det roligare att gossa och prata med dom när dom tittar tillbaka på mig. Nu tror jag ju att dom förstår allt jag säger men när dom bara blundade fick jag inte den kontakten. Och visst stämmer det till en del, valparna blir nu mer och mer medvetna om sin omgivning.

 

 

 

 

Laura har två mattar, mig och min vän Berit. Berit var med när Laura valpade och idag är det hon som håller i valparna på deras veckobilder. Laura bodde hela förra vinter hos Berit och eurasierkompisen Hubbe. När valparna har flyttat till egna hem så flyttar också Laura tillbaka till Berit.

Valp nr. 1 Tik
Valp nr. 1 Tik
Valp nr. 2 Hane
Valp nr. 2 Hane
Valp nr.3 Tik
Valp nr.3 Tik
Valp nr.4 Hane
Valp nr.4 Hane
Valp nr.5 Hane
Valp nr.5 Hane
Valp nr.6 Hane
Valp nr.6 Hane

 

 

 

 

Dom tre valparna som är svarta med tecken kommer att förbli så men dom tre andra vet jag inte ännu vad dom får för färg som vuxna. Här nedan är en bild på Laura när hon var två veckor gammal. Jar trodde inte då hon skulle få den färg som hon har idag.

Laura två veckor
Laura två veckor